About

  Ивона БГ - www.ivona-bg.com предлага бижута на едро и дребно от стомана проба 316L.

  Този материал не предисвиква никакви алергии и странични реакции защото не освобождава вредните метали за тялото като никел, хром и др.

  Колиетата са изработени от още така наречената медицинска стомана 316L. Тя не променя цвета си и можете да се мокри в сладка или солена вода.Медицинската стомана, клас 316L не ръждясва затова може спокойно да се къпете с бижутата.

  Колиетата от www.ivona-bg.com се отличават с изключителна бляскавост и красота дължаща се на униканата стоманена сплав съдържаща Хром, Никел и Молибден. Други предимства на бижутата изработени от тази сплав са, че не изискват никакви грижи и не потъмняват. Никелът придава блясък, Хромът устойчивост на корозия, а Молибдена твърдост.

  В магазина можете да намерите и други артиколи от медицинска стомана като обици, гривни и часовници. Ивона БГ се стреми да Ви предложи актуални и модерни бижута с които да сте винаги в крак с модата.

  Продуктите от Ивона бг са подходящи за подарък за рожден ден, сватба, годеж и други празници на вашите близки и приятели. Нашите продукти притежават сертификати за качество и произход което гарант за висококачествена изработка и контрол на производството. Ивона БГ предлага и мъжка и дамска модна конфекция съобразена със съвремените тенденции.

  Дрехите са изработени от висококачествени материали изработка отговарящи на модерните стандарти. Голямо разнообразие от ризи,блузи,тениски, суичери, официални тоалети, спортно елегантни, ежедневни дрехи и аксесоари подходящи за всеки сезон.
 
  В магазина може да намерите и други интересни елетронни и декоративни продукти които могат да ви заинтригуват.

  Сайтът разполага с удобен и приветлив интерфейс предназначен за българските потребители. Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти.

  Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

  ИВОНА БГ

ivona-bg.com ©2022 | Карта на сайта
Съобщение